Jackie ReardonMindset™ consultant, motivational speaker, doener

Verhoog jouw mentale weerbaarheid

The Mindset Experience

Topsport voor bedrijven voor blijvende, betere resultaten en meer plezier

Aan The Mindset Experience is deelgenomen door bedrijfsleven, onderwijsinstellingen, topsporters en podiumkunstenaars.

Ervaar het zelf

Haarscherpe focus in een omgeving vol ruis? Wil je leren beter te presteren onder druk? Ben je op zoek naar hoe je prettig kunt samenwerken als er veel op het spel staat? Ervaar het in The Mindset Experience. Je leert hoe je je aandacht richt op je sfeer van invloed en onverstoorbaar te sturen op je doelen. Zo kom je tot betere resultaten en meer plezier in je werk en daarbuiten. Ook leer je op een heldere manier met elkaar te communiceren voor optimale samenwerking. The Mindset Experience combineert unieke sportoefeningen met mindfulness vanuit een hands-on aanpak. Na de training beschik je over direct toepasbare handvaten ter verbetering van de effectiviteit en kwaliteit van je prestaties.

“Determination is a calm, pleasant state, without stress.”

The Mindset Experience: programma in een notendop

Minimaal 8 en maximaal 16 personen.
2 trainingsdagen met 3 maanden zelfstandig oefenen tussentijds.

  • Dag 1. Onder begeleiding van Jackie Reardon en team leer je hoe je je beter kunt concentreren. Elke deelnemer krijgt persoonlijke feedback en koppelt de opgedane kennis aan glasheldere doelen.
  • 3 maanden dagelijks zelfstandig oefenen in aandachtscontrole. Hierbij krijg je dezelfde individuele begeleiding als topsporters die onder Jackie Reardons coaching wereldkampioen werden.
  • Dag 2. Deze terugkomdag reflecteer je onder begeleiding van Jackie Reardon en team op je ervaringen van de afgelopen 3 maanden. Ook werk je uit hoe je deze kennis nader kunt toepassen in je werk en daarbuiten. Deze trainingsdag is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers die het traject van 3 maanden dagelijks zelfstandig oefenen voltooid hebben om de hoogste kwaliteit van de trainingsresultaten te garanderen.

Contactgegevens

Voor vragen en verzoeken kun je contact opnemen met:

YELLOW LANE MANAGEMENT
Carlijn Roderburg 
T: +31 (0)6 36 09 23 91
E: croderburg@yellowlane.nl

Stel een vraag aan Jackie

Aanhef