Schildersbedrijf in Zoetermeer,
de garantie van goed schilderwerk.

Ron en Wiegert SpierdijkSchildersbedrijf Duopaint in Zoetermeer

Quality member of IQ Circle

Ervaren schilder in Zoetermeer

De kracht van Duopaint

Ron en Wiegert Spierdijk zijn het schildersduo van Duopaint. Door de wol geverfde schilders die zich als erkend schildersbedrijf in Zoetermeer onderscheiden door het leveren van vakmanschap en kwaliteit. Schilders waar u van op aan kunt. Die doen wat ze hebben afgesproken en niet geheel onbelangrijk, altijd zelf op het project verschijnen om de klus te klaren. Als allround schildersbedrijf zijn wij uw ervaren schilders in Zoetermeer voor al het binnen- en buitenschilderwerk, stuc- en behangwerkzaamheden en complete wandafwerking en vloercoating.

Meer over schildersbedrijf Duopaint

Als schilder gaat het om de klanterkenning

Ron en Wiegert over het schildersvak

‘Het belang van een goed schildersbedrijf is in onze ogen dat je service levert en dat de klant kan vertrouwen op de garantie van goed schilderwerk. Kwaliteit is waar we de afgelopen 35 jaar in uitblinken, het vak schilder is waar we van houden. De erkenning in ons werk als schilder komt van de klant, dat is waar we het voor doen!’

Schildersbedrijf in Zoetermeer, de garantie van goed schilderwerk.

Snel antwoord

Ron en Wiegert werken als schilder in de regio Zoetermeer. Binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en het coaten van vloeren. Voor bedrijf en particulier.

06 - 24 266 566

06 - 30 717 315

Stel uw vraag aan Schildersbedrijf Duopaint

Aanhef *